2012. április 8., vasárnap

illene

vannak elképzelések, álmodozások, eszmefuttatások. igen, nálam is..
a stílusom rendkívül összetett, hiszen egyszerre többminden is befolyásolja a lágy és kellemes dolgoktól egészen a keményebb, határozottabbakig megtalálható nálam minden. összességében viszont csajos, mármint a szó "jó" értelmében! ergo: semmiképp' sem fiús.
imádom a ruhákat, kiegészítőket.. bár jelenleg elég félszegen öltözködöm.. úgy értem, nem öltözködöm annyira túl, mint amennyire igazán szeretnék, vagy tudnék. kötnek a megszokások, meg a hülye szabályok, és a tévhitek, mik szerint ha kicsit különcebben öltözöl, mint a "többi ember" akkor félő, hogy hülyének leszel nézve.. igen szégyenlem, hogy én is behódolok ezeknek a felfogásoknak.. mert akárhogy is csűröm-csavarom a dolgot, márpedig behódolok.. bár mit is tehetnék 19 évesen?.. valahogy úgy gondolom, - mint mindenhez, - ehhez is tapasztalat kell. idősebbnek, és többet látott embernek kellene lennem ahoz, hogy  végül tényleg ki tudjak bújni a társadalom hülye lenézése, és megvetése alól!

és mivel most az öltözködésről, és a megjelenésről beszélek, mutatok pár darabot. olyanokat, amikkel bizony csak szemeznék, ha elémraknák.. majd felemelném, és gyönyörködve a szekrénybe rejteném, hogy várjak még vele..






2 megjegyzés:

  1. Ezek közül jónéhányat elrabolnék magamnak :)
    nagyon tetszett ez a posztod, szépen bánsz a szavakkal, tetszik a megfogalmazásod ! és igazad van abban, hogy mennyire különcként tekintenek az emberek azokra akik mernek nagyot álmodni, akár ruházkodás terén, de! ha úgy érzed legyél hát merész és ne foglalkozz azzal h mást mit gondol, csak érezd jól magad ! ;)

    VálaszTörlés
  2. köszönöm. (:
    igen igazából én is próbálok ezen az elven haladni.. mármint, hogy igyekszem nem foglalkozni azzal, mit mond más. de vannak bizonyos darabok, - mint pl ezek, - amiket ha meglátnék és tudodm, hogy tetszene sem biztos, hogy fel merném venni.. : / : D
    szóval igen, az ember próbál önmaga lenni, és azért próbál másnak is megfelelni.. vagy lehet, hogy csak én próbálok megfelelni, és nem kéne? : D mindegy.. az idő majd mindent megold! : D

    VálaszTörlés